Menu
https://www.fiscjurfinadvies.nl/para-medisch

(Para) Medisch

Al meer dan 15 jaar fiscaal, juridisch en financieel adviseur

(Para)-medisch advies

 

FiscJurFin Advies is dé adviseur voor u en uw (para)-medische praktijk. De specifieke context waarin u onderneemt, vraagt om een adviseur die gespecialiseerde kennis heeft over het reilen en zeilen van een medische praktijk. Wij kennen uw branche als geen ander, omdat wij reeds meer dan 15 jaar diverse diensten verlenen aan (para)medici (ook voorheen als directeur-aandeelhouder van een financieel praktijkadviesbureau voor (para)medici). FiscJurFIn Advies is het verlengstuk van uw praktijk. U doet waar u goed in bent en wij doen het financiële / fiscale deel!

  (Para)-medisch advies tandarts

 

De jaarrekening: financiële kennis is macht

 

Een jaarrekening is nodig, want vanuit daar kan de jaarlijkse aangifte worden verzorgd. Soms is deze ook nodig voor de Kamer van Koophandel en/of de bank.
De jaarrekening is een optelsom van cijfers? Dat is zeker niet het geval! Het jaarverslag geeft u als ondernemer inzicht in de financiële positie van de praktijk.
En belangrijker; de mogelijkheid om toekomstgericht sturing te geven aan uw praktijk. Als u dit ook wilt, dan is het nodig dat u niet pas veel later maar op ieder door u gewenst moment gedurende het jaar cijfermatig inzicht kunt hebben. Met actuele en juiste informatie heeft u namelijk grip op uw praktijk, kunt u leiding nemen en daar waar nodig bijsturen. Kortom: financiële kennis is macht!

U moet als ondernemer veel keuzen maken. Ook keuzen die niet veel te doen hebben met de uitoefening van uw beroep en daardoor mogelijk ver van u af staan. U zult de mogelijkheden die u heeft tegen elkaar moeten afzetten en de beste optie moeten kiezen. Het is dan fijn dat u een sparringspartner heeft die u - los van emoties - een verantwoorde keuze laat maken.

FiscJurFin Advies helpt u hierbij graag. Onze kernwaarden daarbij zijn: persoonlijk, betrouwbaar en betrokken.
U kunt rekenen op een op maat gesneden inrichting van uw administratie. Een die past bij uw praktijk en uw ambities. We vertalen de cijfers naar voor u heldere (management)taal. Onze betrokkenheid vertaalt zich ook door geen ja-knikker te zijn. We houden u scherp en zijn daar waar nodig uw rem.
U mist wellicht “kennis”, “deskundig” en “kwaliteit”?
Dat is bij ons een vanzelfsprekendheid!

 

(Para)-medisch advies berekening

 

(Para)-medisch advies berekening

 

Ons dienstpallet kan onder andere bestaan uit:

 
  • Het voeren van een (met name digitale) administratie van de praktijk.
  • Het opstellen van een begroting.
  • Het voeren van de salarisadministratie.
  • Het samenstellen van de jaarrekening.
  • Het verstrekken van tussentijdse cijfers.
  • De vertaalslag maken van cijfers naar informatie.
  • Het geven van negatieve signaleren in het geval van financiële problemen.
  • Gesprekspartner over keuzen rondom uw bedrijfsvoering.
  • Het samenstellen van de aangiften vennootschapsbelasting, dividendbelasting en inkomstenbelasting van u in privé.
  (Para)-medisch advies dokter